NL PL

Volcano - Steel Solution - is een bedrijf dat actief is in de productie levering en het monteren van installaties van staal en architectonische onderdelen. Onze productie is gericht op vele terreinen van de hedendaagse architectuur en het interieur design. Wij maken ramen en stalen deuren van staalprofielen van het systeem Jansen en verkopen deze rechtstreeks uit de fabriek. Jansen is een toonaangevende fabrikant van stalen profielen die voldoen aan de hoogste eisen van architecten zoals sterkte, thermische en akoestische isolatie, brandveiligheid en anti - diefstal.

Staal is het meest wenselijke onderdeel van het in en exterieur. Wij zijn ook specialist in het afwerken van binnen en buiten deuren. Onze specialiteit is het afwerken van het raamwerk (beslag) in de deuren. Wij kunnen aan alle eisen van de cliënt voldoen. Wij maken daarom ook projecten op maat voor buitendeuren en gevels . Wij leveren ook alle soorten glas voor het raamwerk van de deuren. Voor de afwerking van de deuren gebruiken wij het deurbeslag van het merk Dorma . Wij hebben meer dan ruime ervaring in staal en interieur afwerking. Bijvoorbeeld plinten leuningen deuren en kozijnen . Evenals onderdelen passende bij de natuurlijke omgeving, exterieur en decoratieve delen. Wij produceren binnen en buiten trappen, staalconstructies en architectonische delen van voorgevels van gebouwen zoals torentjes, terrassen en balkons.

Door de explosieve groei van toepassing van staal in de tegenwoordige gebouwen en het in en exterieur maakt ons bedrijf een zeer dynamisch ontwikkelen door. Wij hebben al veel inspirerende projecten op een permanente basis. Wij werken samen met gerenommeerde architecten. Wij participeren in innovatieve projecten en maatwerkoplossingen. Join us ...